изберете от над двайсет
практики
Хатха Йога

Практиката включва традиционни асани (пози), дихателни упражнения и техники за медитация. Позите може да се изпълняват динамично или да се задържат статично. Умерено ниво на физическо натоварване.

запазете час
Хот Йога

Натоварваща и интензивна Виняса практика в затоплено до 37 градуса помещение. Практиката е натоварваща, предизвикателна и носеща удовлетворение, със силен детоксикиращ ефект, повишава енергията и жизнеността. Практиката не е подходяща за начинаещи в йога.

запазете час
Виняса Флоу

Виняса Флоу е динамична, изпотяваща и натоварваща форма на йога, в която позите преливат от една в друга в непрестанен флоу, като всяко движение е съчетано и провокирано от дъха. Практиката помага за изчистване, раздвижване и огъвкавяване на цялото тяло, но същевременно работи и за изграждане на сила. Виняса флоу не се препоръчва за абсолютно начинаещи, освен ако не са готови да пазят тялото си и да не го претоварват, ако усетят дискомфорт или болка.

 
запазете час
Ащанга Йога

Ащанга йога е форма на хатха йога, при която се следва строго определена последователност от асани, изпълнението на които се съчетава със специфично уджая дишане и концентрация в конкретна точка. Практиката е силова, насочена към отваряне на ставите.

запазете час
Йога за начинаещи

Това е хатха йога практика, която цели да запознае практикуващия с основните принципи в йога. Позите се задържат в рамките на комфортното усещане за усилие. Набляга се на синхрона между дишане и движение. Активните пози се редуват с пасивни, релаксиращи пози, с което се постига по-задълбочено усещане за ефекта от всяка активна поза върху тялото.

запазете час
Handstand class

Handstand class е практика, насочена към изграждането на необходимите физически качества за запазване на баланс в стойка на ръце и съдейства за подобряване цялостната стойка на тялото. Подходяща е както за напълно начинаещи, така и за напреднали.

запазете час
Ин Йога

Ин йога е нежна, тиха, много бавна практика. Тя работи в дълбочина с нашата съединителна тъкан. Насочена е към лигаментите, костите и ставните връзки в човешкото тяло. Всяка поза се задържа от 2 до 5 минути с цел отпускане и безопасно разширяване на тъканите. Изполват се кубчета, одеяла, болстери, колани. Работим с мудри, техники за дишане, както и със звуци и етерични масла, за да подпомогнем процеса в пълен покой.

запазете час
Кундалини Йога

Кундалини йога е йога на Осъзнаването. Това е динамична, мощна технология, която прецизно и съзнателно комбинира дъх, физически пози и ключове, крии, мудра, фокус, звукова вибрация (мантра) и танц, за да балансира жлезите с вътрешна секреция, изчисти кръвта разшири капацитета на белия дроб и да подсили нервната система. Тя работи бързо и ефективно за изчистване на енергийните канали и разширяване на съзнанието. Това е практика, изграждаща воля и е толкова свързана с поддържането на здраво и красиво тяло, колкото и с освобождаването на духа в човек и овладяването на ума.

запазете час
HIIT

HIIT е високоинтензивна интервална тренировка с елементи от TABATA и PILATES. Редуват се високоинтензивна активност и фиксирани периоди с ниска физическа активност. Практиката подобрява дихателната издържливост и метаболитната функция. Добра профилактика е за сърдечно-съдовото здраве.

запазете час
Пауър Йога

Пауър йога е силова практика с високо ниво на натоварване. Подходяща за физически активни хора. Практиката съдейства за изграждането на баланс между сила и гъвкавост.

запазете час
Мобилност

Тренировките са насочени към усвояване на основни гимнастически умения и изграждане на сила. Целта е винаги качеството на движение и формата на изпълнение, а не обема извършена работа. Часовете и упражненията са скалирани и съобразени с нивото на всеки трениращ.

запазете час
Йога за Бременни

Йога за бременни е практика с подбрани пози от хатха йога, съобразени с етапите от бременността. Заниманията са насочени към облекчаване на често срещани дискомфорти при бременни и подготовка на тялото за процеса на раждане.

запазете час
Акро Йога

Акро Йога е практика с партньор, която комбинира акробатика, йога и масаж по забавен и вълнуващ начин. Балансът в позите се постига чрез изграждане както на физически качества, така и чрез развиване на концентрация и усет към партньора. Подходяща е и за хора без опит в този вид йога.

запазете час
Индивидуални класове

Йога терапията е нов поглед над практиката, който разглежда тялото, особеностите и нуждите му в детайли. Този подход позволява работа с травми, болки и скованости като не само облекчава неприятните усещания в тялото, но и подпомага излекуването им. Тези класове са с фокус върху вниманието и грижата към различните тела и проблемите в тях.

запазете час
Айенгар Йога

Айенгар Йога e форма на хатха йога, при която се набляга върху прецизността в подредбата на тялото при изпълнение на асаните. Често се прилагат помощни средства за заемане на позите като колани, блокчета и др. Практиката е подходяща както за начинаещи, така и за хора с опит в йога.

запазете час
Гимнастика

Гимнастиката цели изграждането на качества като гъвкавост, сила, издръжливост, експлозивност, чувство за баланс, координация и мобилност на движението. Практиката включва баланси на ръце и крака, шпагати и силови задържания.

запазете час
Медитация

Медитацията е процес и практика, която протича в удобна седяща поза. Могат да бъдат включени леко раздвижване на гръбначния стълб и дихателни упражнения. Практиката е със слабо ниво на физическо натоварване.

запазете час
Йогалатес

Йогалатес е двигателна и активна практика, която съчетава разтягането и хармонията на йога с техники и упражнения от пилатес. Класът е силов и е особено подходящ за онези, които искат да се освободят от ненужни килограми или да подсилят мускулатурата си. Постоянното посещаване на йогалатес ще ви помомгне да изградите здраво, стегнато, силно и красиво тяло.

запазете час
Пилатес

Пилатес класовете дават възможност на практикуващите да осъзнаят тялото си, да развият нервно-мускулна координация, да се научат на правилни двигателни навици и да установят истински контрол върху движенията. Допълнителни ползи са също и подобряването на стойката, както и задълбочаване на гъвкавостта.

запазете час
Терапевтична йога

Терапевтична йога е практика с подбрани пози, които въздействат върху зони с дискомфорт, напрежение и болка и делкатно ги раздвижват. Практиката е особено благоприятна, когато има усещане за преумора, стрес и схванатост.

запазете час
Йога Нидра

Йога Нидра (йога на съня) е древна медитативна практика, подходяща за всеки. Има благоприятно въздействие върху физическото, психическо и емоционално състояние. Тялото остава в хоризонтално положение, докато умът се насочва към изпълнение на конкретни ментални практики.

запазете час
Семейни Констелации
запазете час
свържете се с насYoga Vibe Fit Lozenets
+359 882 375 551
home@yogavibe.net
гр. София, бул. Джеймс Баучер №120
Yoga Vibe East
+359 882 375 551
home@yogavibe.net
гр. София, ул. Райко Алексиев №15
Yoga Vibe San Stefano
+359 898 375 551
home@yogavibe.net
гр. София, ул. Сан Стефано №22
Yoga Vibe Garitage
+359 886 375 551
home@yogavibe.net
гр. София, ул. Донка Ушлинова № 2, сграда 2
Yoga Vibe NV Tower
+359 882 375 551
home@yogavibe.net
NV Tower, бул. „Доктор Г. М. Димитров“ 59
Yoga Vibe Center
+359 892 375 551
home@yogavibe.net
гр. София, ул. Хан Аспарух №23
Yoga Vibe Izgrev
+359 888 776 262
home@yogavibe.net
гр. София, ул. Елемаг №22
Yoga Vibe Mladost
+359 882 375 551
home@yogavibe.net
ул. Самара №4, Advance Business Center